E-mail adresim : zayiflamamlazim@gmail.com

2 Şubat 2011 Çarşamba

Tombiş Ünlüler

Param olsa bende zayıflardım,yok efendim büyük spor salonlarına giderdim, yağlarımı aldırırdım, ünlü diyetisyenlere giderdim diyenler için bu post. Bakınız onların parası yokmuydu da bu haldeler?





Örnek alınası insan, Jennifer Hudsona diyecek bişeyimiz yok. Azmetti, sabretti sıktı boğazını zayıfladı. Darısı bizlerin başına, amiiin.



Kelly Shaye ablamız bir zamanlar zayıfmış ama şimdi oldukça kilo almış ama Perce Brosman gibi yakuşuklu bir aktörle evli.











Kristie Alley benim Bak şu konuşana film serilerinden sevdiğim bir aktrist. Medya da kilolarıyla oldukça fazla uğraşılıyor ama biz onu bağrımıza basıyoruz, bence hala çok güzel.






 Oprah Amerikanın değil dünyanın en güçlü kadınlarından biri. Kilolu ama o bunu pek dert ediyor gibi görünmüyor.









Hey gidi gençlik hey, Deniz Seki nın Ege nin klibinde vokalistik yaptığı çıtır hali geldi gözümün önüne.Balık etli olduğu dönemler çok beğenirdim ama şu aralar saçlarınında etkisi büyük baya bi gözümden düştü.







Kilolarıyla her zaman başı dertte olan bir ünlü daha. Muhteşem bir yüzü var ama bıngıl bıngıl geliyor bana. 3 çocuk doğurmuş o kadarını da çok görmemek lazım.








Bu kim sizce? jennifer hudson. Makyaj bu kadar mı değiştirir insanı yaa, ben görünce inanamadım, ayıptır söylemesi travesti falan sandım. Korkuuuunçç

5 yorum:

nesrin dedi ki...

Yani ne desem. Öneriye ihtiyaciniz var mi bilmiyorum. Ama aksam mesela 6-7 den sonra bir sey yememek, yense de mesela salata yemek önemli. Dolayisiyla sabah acikmis olarak uyanirsiniz. Güzel bir kahvalti edin. Recelli ekmek kahvaltida yiyebilirsiniz mesela. Sonra gün boyunca iki üc saatte hep az bir sey yiyin. Tabaginizi hep daha az doldurun. Ahmet marankinin yemek kitabinda osmanli zamaninin yemek aliskanliklari ve ne neyle yenilebilir. Saglikli yemek alternatifleri gibi güzel bilgiler verilmis. Tavsiye ederim. Benim tatli tariflerim hep ölcülüdür. Bitter cikolata kullanirim. Serbetli tatlilardan coktandir uzak dururum. Cok kek muffins,kurabiye yaparim da yerim de ama ekmek neredeyse hic yemem. Sütlü tatlilardan zarar gelmez. Light ürünleri de hic kullanmayin.
Ne yiyecekseniz, en güzelinden yarim porsiyon yeyin. Yemek sonralarinda saat tutun, 2 saat hic bir sey yemeyin.
Uyandiginizdan itibaren aksama kadar saat basi bir bardak su icin. Iki üc günde bir uzun yürüyüsler yapin.
Zayif olmak önemli degil, saglikli olmak önemli bunu da unutmayin.
Böyle uzun yorum insallah kabul edersiniz. Sevgiler...

nesrin dedi ki...

Not: Ben bunlari yapiyorum. Tecrübe konusuyor. Umarim saygisizlik olarak almadiniz.

zayiflamamlazım dedi ki...

Yok estağfurullah Nesrin hanım, asıl benin istediğim bu tarz yorumlar. Herkes uyguladığı şeyi paylaşşın ve fikir alışverişinde bulunalım ki zaten yazdığını herşey cok mantıklı ve uygulanabılır seyler.Teşekkür ediyorum

SEVGİ dedi ki...

ahhh ahh...ben de sizinle aynı dertlerden mustaribim.kendimi bildim bileli hep kilo hep diyet.sanırım benim de iyi bir diyetisyene ihtiyacım var.

zayiflamamlazım dedi ki...

Bence rahatsızsa durumdan mutlaka diyetisyene gitmelisin. İnan bana daha önceki diyetlerin ne kadar saçma olduğunu anlıyosun ve maddi olarakta inan bana hiç bişey değil.