E-mail adresim : zayiflamamlazim@gmail.com

6 Ocak 2012 Cuma

10 kilo :)

Merhaba millet, öncelikle hepinize hayırlı cumalar.
Başlıktan da anlayacağınız üzere 10 kilocuk vermiş bulunuyorum. kilocuk diyorum çünkü benim kilomun yanında 10 kilo- cuk kalıyor maalesef :) Çok şükür sağlığımdan olmadan, kas kaybı olmadan en önemlisi sarkmadan süper olmasa da biraz normal hale geldim. Hani gazeteler de resimlerle birlikte yazıyolar ya, 1 yılda 40 kilo verdi, 30 kilo verdi gibi, eski pantolonlarını giyip pozlar veriyolar bende utanmasam o pozlardan vericem. Yaklaşık 4 ay önce aldığım ve üzerime tam oturan pantolon dün giydiğimde üzerimden düşüyordu. Bunu görebileceğimi hiç sanmıyordum açıkçası. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi ben çok hap vs kullandım. Kilo da verdim ama 2 ay içinde hepsini aldım. Şimdi su yerine yağ kaybı olduğundan bazen diyetimi bozsam da almıyorum. Çok mutluyum çok, Rabbim kiloları yüzünden hayata küsen, aynalara bakamayan, psikolojisi bozulanlara yardımcı olsun, çünkü ben bu 10 kilodan önce öyleydim.

İyiyim, hoşum mutluyum ama sıkıntılarım da çok :) Ameliyat günüm yaklaştıkça kendimi sedyede heryerime bişeyler bağlı ölü gibi hayal ediyorum :) Herkes bişey olmaz, hiç bişey anlamazsın diyorlar ama düşünmeden de olmuyor yaa.Allah tan tam günüm belli değil, her an çağırabilirler, yoksa ben iyice dellenirdim, gün sayardım. Belli olmayınca sadece 1 gün gerilicem :) Neyse kendinize iyi bakın, yazıyı okuyunca bana 3 ihlas, 1 fatiha okursanız sevinirim :)

6 yorum:

pompişCE dedi ki...

OHH SÜPER SÜPER CANIM ..okudum rabbim sıkıntılarından feraha çıkarsın inş.

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Tamamdır okundu :)

Allah yardımcın olsun inşallah.

otuzundansonra dedi ki...

tebriklerrrrrr,darısı başımaaa

zayiflamamlazım dedi ki...

Pompişçe, çok teşekkür ederim ağzına sağlık,

otuzundansonra, teşekkürler, inşallah sende istediğin kiloya düşersin.

darkolivee dedi ki...

o 10 kilolar gittikçe nasıl hafifliyorsun değil mi? :)
bende 30 kilocuk verdim, yeniden doğmuş gibiyim 2 senedir :))
inşallah inmek istediğin kiloya sağlıklı sıhatli ulaşırsın
bloğumda arkadaşlarımın ve benim başarı hikayelerim var, okumak istersen beklerim tatlım

sevgiler

darkolivee.blogspot.com

zayiflamamlazım dedi ki...

30 kilocuk mu? Süper yaa, 30 kilo vermek ne demek, birde küçük görüp -cuk mu ekliyosun yani? Tabi bakarım, büyük bir zevkle.