E-mail adresim : zayiflamamlazim@gmail.com

12 Aralık 2011 Pazartesi

HAYATIMDAN KISA KISA

Herkese merhaba,
Bayadır yazmıyorum, monoton giden hayatım farklı şekiller almaya başladı. Kimisi güzel kimiside üzücü olsa da yine de bi koşturmacadır gidiyor.

Öncelikle kapandım, 10/12/2012 tarihi itibariyle bende tombiş bir tesettürlü oldum. Tombiş tesettürlüler için kapanmak biraz daha zor. Ben klasik giyinmeyi seven biri olmasam da spor giyim konusunda tereddütlerim vardı. Olduğumdan daha kilolu görününürüm, hantal olurum falan diye düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Bikere pantolon etekler, uzun kloş etekler, yüksek bel etekler tam bir düşman. Kaç tane denedim ama hiçbirini kendime yakıştıramadım, çok daha kilolu gösterdi. Bende  1 tanecik uzun etekle alışma sürecimi kapadım. Maalesef pantolon giymeye devam. Bundan sonra sizinle kapalı kombinlerimi de paylaşıcam.

Üzücü haberimde safrakesemde taş çıktı, mide ağrısı zannettiğim şey taşmış. Ameliyat olucam ama nerde olucam, nasıl olucak karar verebilmiş değilim. Hastane arayışındayım.

Bir başka güzel şeyde rejimim son sürat devam ediyor ve ben 2 ayda 8 kilo vermiş bulunuyorum. Geriye 12 kilo kaldı onuna hayırlısıyla verirsem artık bende kemikli ama zayıf bir insan olarak hayatıma devam edicem.


Şimdilik benden bu kadar, sıradaki postum ilk kapalı kombin postum  olsun bakalım azıcıkta olsa becerebilmişmiyim. Sevgiler....

2 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

ne cok sey olmus :)
oncelikle tesetture girisini kutluyorum. Rabbim mubarek etsin :)
ikincisi, safrandaki taslardan dolayi gecmis olsun diliyorum.. elhamdulillah bende olmadi simdiye kadar, ama olan kisiler var cevremde ve cok sanci verdigini soyluyorlar, o yuzden acil sifa diliyorum..
ve ucuncusu, verdigin kilolardan dolayi seni tebrik ediyorum. Yolu yari ettin sayilir... ne kadar guzel bir duygudur, bilirim :)) senin adina -hastalik haric- cok ama cok sevindim :) guzel haberlerinin devamini diliyorum. sevgiler :)

zayiflamamlazım dedi ki...

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Ocak ayında ameliyat olucam kurtulucam inşallah ama oldukça korkuyorum. Rabbim hayırlısıyla atlatmamı nasip eder inşallah.