E-mail adresim : zayiflamamlazim@gmail.com

26 Ocak 2012 Perşembe

En son aldıklarım...

Her diyetisyen randevusu sonu kendimi ödüllendiyorum. Tabi bu ödüllendirmelerden eşim son derece şikayeçi ama napayım, zayıfladıkça giyinmenin zevkine vardım. Biliyosunuz her yer indirimde ve mağazalar bit pazarı kıvamında. Koton outlette seç beğen al kıvamındaydı. Öyle üstünkörü bakınırken askılıkların üstünde öylece atılmış bu elbiseyi gördüm. Hem yıldızlı hemde tam benim bedenim. Hemen kaptım tabi, ayıptır söylemesi biraz bol oldu ama idare edicez artıkın :) Kemeri de varmış ama bulmak ne mümkün, nasıl olsa bişey ayarlarım diye düşündüm. Bugün markafoni de vardı, ordaki fiyatı 49,90 dı ama ben 20 liraya aldım. Bazen şansım yaverde gidebiliyo :) Ayrıca bu elbisenin üstüne nasıl şal gider? Siyah şifon ve üzerinde beyaz yıldızlar var.

Kütük bacak olarak bunlar benim ömrü hayatımda alabildiğim ilk uzun çizme. Sanki dünyadaki tek kütük bacak benim, kaç yere gittiysem, ne kadar denediysem yok olmadı. Hepsi yarıda kalıyo, rezilliğimde cabası. Lcw derdime derman oldu. fermuarın bitişindeki gülümsememi görmeniz lazımdı.

 Eşarp konusunda bunu mu alayım, şunu mu alayım diye dertlenirken bunda karar verdim. Oturduğum yerdeki tek eşarpçıdan güya indirimli aldım. Kendi sitesinde 79 lira, benim eşarpçıda 55 liraydı. Neyse aldım 1 kerecik taktım. 1 hafta sonra 39,50 a düştü. Çok severek almıştım ama çok bozuldum açıkçası.

Bundan çıkan sonuç nemiç? Piyasa araştırması yapmadan, biraz sabretmeden herşeye atlanmamalıymış.
Allah'a emanet olun...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Güle güle kullan canım çok güzeller.Elbise üzerine şal konusuna gelirsek.Altına giyeceğin pantolon/etek rengiyle aynı kullanırsan hoş olur;ancak altına da siyah giyerim dersen koyu kırmızı şal tavsiye ederim ben :)

zayiflamamlazım dedi ki...

Sağol canım, siyah giyerim kuvvetle muhtemel, koyu kırmızı da güzel olur hakkaten, sağol tavsiyen için :)