E-mail adresim : zayiflamamlazim@gmail.com

11 Ocak 2012 Çarşamba

41 KERE MAAŞALLAH :)

Merhaba millet, 41 izleyicim olmuş, ne diyeyim maaşallah :) Paylaşımlarım çok az farkındayım ama yorum yazmasam da herkesi takip ediyorum. Fotoğraf makine arızalı olduğu için resim de çekemiyorum. Bu ara böyle olucak sanırım, eşimi bi kandırmam lazım yenisi için.

Sevgili, çok kıymetli safra taşlarım pazar gecesi ayaklandılar, bir sancı bir sıkıntı anlatamam. Gecenin birinde kalktık yakında bir özel hastaneye gittik, dediler biz bakamayız nerde ameliyat olucaksanız oraya gidin, acil ameliyata alabilirler. Benim gözler dışarda tabi ameliyat lafını duydum ya, hem ağrıdan hemde korkudan ölecem. Neyse bize oldukça uzak olan hastaneye gittik, 2 iğne vurdular,1 saate geçmezse hemen tahlil falan sonra hoop ameliyat. Bi yandan kıvranıyorum bi yandan dua ediyorum böyle aniden ameliyat olmak istemiyorum yani. Eşimde bir soğukkanlı, ben kendimden geçmişim ağlayacak omuz arıyorum o soğuk soğuk bakıyo, taksiye binicez kendi biniyo ben arkadan tin tin geliyorum falan ona da ayrı sinir oldum. Tabi sonradan söyledi ki, ben ağlayacak yer arıyomuşum eğer oda telaş yapsaymış ben çok ağlarmışım. Tabi kıvırıyomu, gerçekmi söylüyor o konuda bişey diyemicem. Çok şükür ki geçti de saat 5 te eve dönebildik. Tabi iş beklermi, 2 saat uyudum, sonrada işe geldim. Hala yorgunluğu atamadım üstümden.


Neyse bildiğiniz üzre yeni kapandım ve etrafımdakilerden sürekli bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bugün mesela ilk defa saten bone taktım, takmaz olaydım. Sabahtan beri 3 kere düzeltmem gerekti, sürekli kayıp duruyor. Bonenin üzerine 2 tel toka, 2 iğne ve şalın üzerine 4 iğne olmak üzere dikenli tel gibi geziyorum ve hala beceremedim.

Dedim ya sürekli soru sorma halindeyim, giyim kuşam nasıl olmalı, neler giyebilirim neler giyemem, bunun üstüne bu nasıl olur vs derken fikir için bi dergi önerdiler, bildiğiniz gibi bizimde bir dergimiz var Ala, tabi a lar şaplalı ama idare ediverin artık. Anam sanki derginin köküne kıran girmiş, aramadığım yer kalmadı çevremde, burdaki çalışan kıza soruyorum o oturduğu yerin dergicilerine soruyo, ben burda, eşim çalıştığı yerde, kursa gittiği yerde yok yok yok, bulamadık. D&R da var ama 3,5 lira kargo parası istiyolar, onu da vermek istemedim ilk başta ama baktım tüm ümitler tükendi, bende verdim artık napayım üçünde beşinde değilim artık.  Tabi bende salaklık, insan bi sayısına bakar, ne zaman çıkıyo bi araştırır ama kafayı taktım, ala da ala. İşin komik tarafı dün sipariş verdim, hala tedarik sürecinde ve her ayın 15 inde yeni sayısı çıkıyormuş, bana normal olarak aralık sayısı gelecek  :)
Sanki dergi bana evrenin sırrını verecek ama inadım inat, o dergiye eninde sonunda sahip olacağım :) Bu arada bana gerçekten evrenin sırrını verirse, hepinize anlatıcam :) Sağlıcakla ve sevgiyle kalın....

8 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

GÜZEL GİDİYORSUNUZ:)
HEPİMİZE:)
41 KERE MAŞALLAH:)
BANADA BEKLERİM:

zayiflamamlazım dedi ki...

teşekkürler, gelirim tabi ne demek :)

pompişCE dedi ki...

41 kere maşallah canım çok geçmiş olsun..ala ilk aldığımda aynı şeyi bende yaşamıştım..iş yerinden birine aldırdım taa ümraniyeden :)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

uzak dur bence de saten bonelerden... hic sevmem! ama illa ki istiyorsan, Aker'in satenlerini kullan derim. Cok daha kullanisli oluyor cunku altlari penye.. kaymiyor ve on saten kismi kisa oldugundan esarp uzerinden kayip gitmiyor. Ala dergiye gelince, ben de istiyorum ama burada ciks, mumkun degil ulasmak :(

zayiflamamlazım dedi ki...

pompişçe ; sağol canım, bugün arayışlarımın 5. günü ve hala dergiye ulaşamadım,

edibecim, dün akşam çıkardım boneyi fırlattım, bi daha da takmam zaten. Aker'inkine bakabilirim ama.

İnşallah en kısa zamanda Türkiye'ye gelirsin de sende nasiplenirsin dergiden. Gerçi ben hala sahip olamadım ama beklemedeyim :)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

pardon canim aker yazmisim, Akel demek istedim :)

otuzundansonra dedi ki...

ben hiç saten bone kullanamam,genelde tek renk pamuklu bonee,sana kolay gelsin

zayiflamamlazım dedi ki...

Otuzundansonra, bende kullanmayı düşünmüyorum artık, sağol canım.