E-mail adresim : zayiflamamlazim@gmail.com

3 Kasım 2011 Perşembe

Nihahahaha

Bu kötü adam kahkahalarımın elbette bir nedeni var, giden 4,5 kiloma atıyorum. Aslında tam olarak yarın belli olacak ama evdeki tartımdan çıkan sonuç bu. Böyle bir güzellik yok ama yaa... Pantolonların düğmelerini kapatamamayı bırak baldırlarımdan yukarı çıkmıyolardı. Şimdi çok şükür 1 tanesi dışında giyemediğim hepsini rahatlıkla ve en önemlisi göbeğimi sıkmadan giyebiliyorum. Şuan saki 6 aylık hamileymişimde doğum yapmışım gibi hissediyorum.
Bu kiloları nasıl verdiğime gelince gerçekten çok yiyorum, nasıl oluyor bende anlamadım. Size 1 günlük listemi yazayım, tabi bu benim kilo ve mevcut durumumla alakalı sizede de işe yararmı bilmiyorum ama denemekte fayda var.

Sabah kalkınca
 2-3 kuru kayısı, 1-2 bardak ılık su

Kahvaltı 08:15
1 kibrit kutusu yarım yağlı beyaz peynir
3 dilim esmer ekmek (75 gr)
1 çay kaşığı bal, pekmez, veya reçel
domates salatalıkistediğiniz kadar
haftada 3-4 gün haşlanmış yumurta
ben ekmek yerine  1 gün arayla yarımdan biraz fazla simit yiyorum.

Ara öğün (11:00)
1 porsiyon

Öğle yemeği(13,00)
8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
3 dilim esmer ekmek
1/2 kase yoğurt


Ara (16:00)
2 porsiyon meyve

Akşam (19:15)
6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği (1 köfte kadar et ile)
veya
3 köfte kadar et (tavuk,balık,hindi)
2 dilim esmer ekmek
yağsız salata (sınırsız)

Saat 23:30 dan önce yatmayacaksam 21:30'da
1 porsiyon meyve
yarım su bardağı yarım yağlı süt


Tatlı, şeker, margarin tereyağı yok. 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içebilir ya da 2 kaşık pilav, makarna yiyebilirsiniz. Öğle menüsünü akşam menüsüyle değiştirebilirsiniz. Haftada 3 gün 45 dk yürüyüş şart. Ben onun yerine gün aşırı 30 dk kondisyon bisikletine biniyorum. 2,5 litre su tüketmeden de olmaz yani :)

Ben normalde bu kadar yemiyordum, yemiyordum ama tatlı kuruyemiş vs resmen götürüyordum. Eski alışkanlıklar hala var tabi, canım tatlı şeyler çekmiyo desem yalan olur. Ama kendimi geçiştirmeyi öğrendim, ayrıca nefis terbiyesi  içinde iyi oldu bu rejim. Yarına randevum var diyetisyenimle bakalım neler diyecek.

2 yorum:

pompişCE dedi ki...

merhaba canım blogunu yeni gördüm ve sıkı takipcin olacağım kesin ..benimde acil zayıflamaya ihtiyacım var bende bu sene evlendim yaklaşık 9 kilo aldım 15 kilo fazlam var 4,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin

zayiflamamlazım dedi ki...

Şuan 2 aydır devam ediyorum 8 kilo verdim. 12 kilo daha vermem gerekiyor ama. Evlilik hakkaten kilo yapıyo.